Gunnar Ryan Wiik, som har ledet filmprosjektet, delte ut priser i ti kategorier.

Hollywood på Dyrløkkeåsen

–Kjempemorsomt, mente Marie Rønbeck. I fem uker har de hatt filmprosjekt på Dyrløkkeåsen skole og i går var det utdeling av filmpriser.

Følg Østlandets Blad på Facebook:

I KJOLE PÅ PREMIEUTDELING: Kristine Mamen Antonsen (f.v), Isabelle Sofie Pettersen, Carita Berg Fredriksen, Caroline Zina Kjærnet, Ramanjit Kaur, Evy Kristine Waaler og Stine Leknes mente dagen var en av de beste skoledagene.

BESTE FILM: Marie Rønbeck(f.v.), Stian Bjørnstad, Ferdinand Solvang og Mats Gule vant prisen for beste film på Dyrløkkeåsen skole i går. Et fem uker langt filmprosjekt ble avsluttet på glamorøst vis. begge FOTO: LISA RYPENG

DRØBAK: Elevene i 9. trinn ved Dyrløkkeåsen skole i Drøbak har jobbet med film, og i går var dagen da de skulle få en smak av Hollywood. De har jobbet i grupper og laget til sammen 15 kortfilmer. Alt fra manus, regi, klipp og skuespill har de stått for selv. Drøbaksgutten Gunnar Ryan Wiik (24) som er utdannet skuespiller fra Los Angeles og Spania, har hjulpet dem. I går ettermiddag skulle "A taste of Hollywood" være avslutningen på hard jobbing. Den røde løperen var rullet ut i gymsalen og jenter i kjoler og stiletthæler og gutter i dress smilte sine bredeste smil.

Beste film.

Etter at alle filmene hadde blitt vist, var det tid for "Oscar-utdeling". Elevene kjempet om priser i ti kategorier, og Marie Rønbeck, Stian Bjørnstad, Ferdinand Solvang og Mats Gule vant den gjeveste prisen for beste film. Deres "Plan B", som handler om noen ranere som ikke er av de flinkeste, var juryens favoritt. I tillegg fikk Ferdinand Solvang prisen for beste mannlige skuespiller.
–Det har vært morsomt, men vanskelig, sier Marie Rønbeck.

I kjoler.

Victoria Constanse Jensen, Kristine Mamen Antonsen, Isabelle Sofie Pettersen, Carita Berg Fredriksen, Caroline Zina Kjærnet, Ramanjit Kaur, Evy Kristine Waaler og Stine Leknes tusler rundt i gymsalen i kjoler. Elevene ble nemlig oppfordret til å kle seg fint. Victoria Constanse var litt usikker på hva hun skulle ha på seg da hun dro på skolen.
–Jeg tok med meg en hel bag med klær jeg, ler hun, og legger til at dagen har vært morsom. Ramanjit er enig.
–Det har vært verdens beste skoledag, smiler hun. Rett før prisutdeling var jentene nervøse og klarte ikke stå stille. Victoria Constanse skalv på hendene, og konstaterte at hun "var helt på tuppa".

Ikke glamour.

Gunnar Ryan Wiik var også fornøyd med dagen og elevene. Han ga dem gode skussmål og mente de hadde vist mer entusiasme, evne og vilje enn det han hadde forestilt seg på forhånd.
–Elevene trodde at det var mye glamour og at skuespillere bare sitter i traileren sin og drikker champagne. Sånn er det ikke, sier han.

 

Siste nytt - Underholdning