NESODDEN: En 14 år gammel jente er savnet fra Blylaget på Nesodden siden 02.02.22.

– Jenta er 160-165 cm, normal kroppsbygning, blondt/rødlig halvlangt hår med rester av hårfarging, litt underbitt, skjeler med øynene, melder politiet lørdag kveld.

Politiet ber om tips til: 64999130.

Kan ha stukket av

– Det er ikke uvanlig at noen stikker av, men nå har det gått såpass lang tid at vi derfor går ut og ber om hjelp, forteller operasjonsleder Terje Marstad til Amta.

Den 14 år gamle jenta er til daglig på en institusjon, og Marstad forteller at de siste observasjonene av henne er gjort der.

– Vi regner med at hun har tilhold sammen med noen, men vi ønsker å få kontakt slik at hun kommer tilbake til det stedet hun kan få best hjelp.

– Er det noen som vet hvor hun er, eller har sett henne, ønsker vi svært gjerne at de ringer oss.

Politiet må ofte hjelpe til når barn og unge forsvinner slik, og Marstad håper noen har opplysninger som kan hjelpe dem i denne saken.

– Det er slik at vi daglig har barn som forsvinner fra intuisjoner. Noen ganger går det bare timer før de er tilbake, andre ganger går det flere døgn. Det er mange grunner til at noen forsvinner, og her har vi gjort den vurderingen at det ikke er noen akutt fare for liv og helse. Vi er redd hun har tilhold med folk som ikke er en støtte for alle, avslutter operasjonslederen hos politiet i Øst.