Politiet løp fra den ene fylle-episoden til den andre natt til 17.mai

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Akershus Amtstidende) Follo: Politiet i Øst har hatt en svært travel natt til 17.mai. Over hele politidistriktet har det vært svært mye fylle-hendelser.

Vi starter med den første meldingen som kom inn i natt.

Klokken 00:23

En russebuss spilte så høy musikk i Nordbyveien i Ski at hele nabolaget kunne vært med på festen. Bussen ble bortvist fra sentrumsområde ut natten.

Rundt dette tidspunktet måtte politiet også arrestere to personer som sloss på Lillestrøm, og de lette etter ungdom i Halden som hadde knust noen ruter på en leilighet.

Klokken 01:26

En person i Drøbak ble slått med en flaske. Vedkommende som hadde gjort det var full, og hadde vandret fra stedet. Ambulansepersonell fikk ta seg av personen som ble slått.

I løpet av denne timen ble to fyllekjørere stoppet. En mann i 40-årene i Moss og en bilist som krasjet i autovernet i Sarpsborg.

Klokken 04:00

Politiet måtte nok en natt rykke ut til Ytre Enebakk for å roe gemyttene blant russ som hadde samlet seg der. Patruljen hadde tatt med en ambulanse dit også. To personer ble ivaretatt av ambulanse. De hadde pådratt seg mindre skader etter et uhell.

Da hadde en mann danset på bardisken på et utested i Lillestrøm og falt i gulvet. Mens i Fredrikstad hadde en full mann i 20-årene kranglet med politiet fordi han ikke hadde lyst til å forlate sentrum som han fikk beskjed om.

Klokken 06:00

Politiet kjørte en 15 år gammel jente hjem etter at hun hadde vært med på rulling i en russebuss. Jenta ble satt av på en holdeplass. Hun hadde et hovent øye etter et slag fra en ombord i bussen, og foreldre ble varslet. Det ble så oppklart at "blåklokken" ikke kom fra et slag likevel.

Rundt samme tid stanser politiet en russebuss for kontroll på E6 ved Moss fordi bussens passasjerer har vært involvert i slagsmål i Vestby. Det viser det seg at det er totalt 64 personer ombord. Det tillatte antall passasjerer bussen kan ha, er 29. Samme buss har ved flere tilfeller vært involvert i klager om støy og annen ordensforstyrrelser. Sjåføren på bussen anmeldes og hans førerkort er tatt i beslag. Skiltene og nøklene er nå i politiets forvaring.

Klokken 06:55

En ulv ble påkjørt på E6 ved Moss. Viltnemnda kom og avlivet den på stedet. Mon tro om det er ulven vi har hatt vandrende etter make her de siste ukene.

Artikkeltags