Denne episoden er håndballting, men vi kommer kjapt innom både sykkel, langrenn, fotball og litt til. Blant annet de nye smittevernrådene fra statsministeren. Vi er i villrede nå om hva som gjelder etter at Ap i Bodø hadde begrensninger på syv-åtte stykker på et lite hotellrom.

Elverums Thomas Solstad har testet seg for korona nesten 70 ganger. Elverum må fremdeles på rundtur i Europa, og toget stopper i Barcelona neste gang. Vi har ed oss Solstad på tråden i dagens episode, selv om vi lekte med tanken på å fylle hele podkast-studio med 14 Elverum-spillere, som visstnok er statsministerens tak på antall man kan samle rundt et bord. Vi fant ut noe Erna ikke gjorde – at det var uklokt, og droppa det.

De hvite og svarte fra Elverum kan spille håndball. Det kan ikke lagene her hjemme på bjerget. Vi tar en gjennomgang av de dårlige og gode løsningene på hvordan sesongen fort kan ende. Blir det ikke mer spill snakker vi en håndballpause på nærmere ni måneder for enkelte av lagene.

Solstad får også spørsmål om hvem som er den dårligste fotballspilleren av alle håndballspillere han har spilt med. Svaret overrasker ikke.

Lytt til:

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast, Acast og Anchor.