Gå til sidens hovedinnhold

Gjennom to lange korona-år var dette langt fra en selvfølge

I sommer er kranene oppe for godt

Men fri flyt i restaurantbransjen går derimot ikke uten konsekvenser - To år med permittering og nedbemanning har ført til at tall fra NAV kunne estimere at det manglet over 6000 personer i overnatting- og serveringsbransjen før årets sommersesong

Jeg har jobbet mange år i rekrutering- og serveringsbransjen. Jeg har ikke sett lignende før

Peter Willman, Daglig leder O'learys Kolbotn

Bla deg nedover for å lese hvordan serveringsplasser i Nordre Follo har opplevd problemstillingen i sommer

6000 personer manglet i serveringsbransjen før sommersesongen: – Vi har hatt flaks

Tall fra NAV estimerte at det manglet over 6000 personer i overnatting- og serveringsbransjen før sommersesongen. Vi har tatt en prat med serveringsplasser i Nordre Follo for å høre hvordan trøkket har vært i sommer.

For abonnenter