Gå til sidens hovedinnhold

Å ikke stemme er en halv stemme til de du ikke liker

Det nærmer seg valg og mange av dere har sikkert stemt allerede. Til de av dere som ikke har bestemt seg , så anbefalert vi i LO i Follo å stemme på rødgrønn side. Og hvorfor gjør vi det?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jo, fordi vi er opptatt av: Et ordna arbeidsliv hvor alle skal ha en lønn og leve av. Vi jobber for retten til fulle stillinger og faste ansettelser. Vi ønsker å forby, eller strengt regulere bemanningsbransjen som i løpet av 20 år fortsatt ikke klarer å fremstå som en seriøs bransje, bransjen fortrenger også faste ansettelser.

Vi ønsker en mer rettferdig skattepolitikk hvor man skatter etter evne. Dette er en forutsetning for å bevare velferdsstaten og gode velferdsordninger for de av oss som trenger det. En rettferdig skattepolitikk er også en forutsetning for aksept i befolkningen for hvorfor man betaler skatt.- Vi ønsker å stoppe privatisering av velferdstjenester. Våre skattepenger skal ikke sendes ut av landet til profitt for store multinasjonale selskaper innen helse og barnehagesektoren.-Vi ønsker at staten skal ha 2 hender på rattet i utviklingen av ny grønn industri- Vi kjemper for et organisert arbeidsliv for at vi som arbeidstakere skal ha en sterk påvirkning til å sette dagsorden og ha medbestemmelse på våre arbeidsplasser. Sterke Fagforeninger , er en forutsetning for å kunne opprettholde og videreutvikle arbeidslivet til alles beste.

Dette er bare noen eksempler på hvorfor vi anbefaler å stemme på Rød/grønn side.

Det er her vi blir hørt.

Er du fortsatt i tvil? Det viktigste er: Bruk stemmeretten. Å ikke stemme er en halv stemme til de du ikke liker.

Godt valg!

Kommentarer til denne saken