Advarer mot spaning på påsketomme hus

GUFFENT: Dette synet møtte Tone Wang fra Hølen da hun kom hjem fra ettermiddagstur tirsdag. Noen hadde barrikadert trappen hennes for å sjekke om folk var hjemme. – Guffent, sier Wang, som vil advare andre.

GUFFENT: Dette synet møtte Tone Wang fra Hølen da hun kom hjem fra ettermiddagstur tirsdag. Noen hadde barrikadert trappen hennes for å sjekke om folk var hjemme. – Guffent, sier Wang, som vil advare andre. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

VESTBY: – Vær obs for innbruddstyver nå. Nå er de ute og sjekker hvem som er hjemme i påska. Dette møtte oss på trappa etter en liten kveldstur, advarer Tone Wang tirsdag kveld på Hølen i Vestby kommunes Facebook-side.

Wang forteller til mossavis.no at de bor i Myraveien og var ute på en to og en halv times tur tirsdag kveld.

Da de kom hjem, var det noen som hadde barrikadert trappen.

– Det var skikkelig guffent. Dette er helt klart noen som sjekker om folk er hjemme. Dette er ikke barnestreker. Den potten som er flytta på, er så tung at jeg har problemer med å løfte den selv, sier Wang.

Hun regner med de ikke er de eneste som har blitt utsatt for spaningen, og folk i Hølen om å følge litt ekstra med hos hverandre.

– Det er jo ikke noe nytt med disse bandene som spaner inn ferietomme hus. Og det er ikke mange ukene siden det var noe lignende i Bruerveien, sier Wang.

Tirsdag kveld hadde hun ikke anmeldt forholdet til politiet, ettersom det ikke var stjålet noe. Men hun håpet så mange som mulig følger litt ekstra med på sitt eget og naboens hus i påsken.

Artikkeltags