FOLLO/ØSTFOLD: Mandag lavet det ned, noe som førte til utfordrende kjøreforhold og mange problemer på veiene. Mandag ettermiddag måtte nødetatene rykke ut på en lang rekke trafikkuhell og ulykker. En rekke busser ble stående fast i snøværet.

Men også tirsdag må man være forberedt på at det kan være utfordrende å kjøre. Ved halv fem-tiden tirsdag morgen kommer følgende melding fra Vegtrafikksentralen øst:

- På grunn av gårsdagen snøvær, og nattens lave temperaturer, har det dannet seg issåle på flere av hovedvegene Oslo og Akershus. Dette fører til stedvis glatte veger og vanskelige kjøreforhold. Avpass farten etter forholdene og vær oppmerksom.

Alvorlig ulykke på E6 i Sarpsborg

Også tirsdag morgen meldes det om problemer i trafikken. Klokken 06:57 var nødetatene på vei til E6 ved Solbergtårnet i Sarpsborg, hvor det har vært en trafikkulykke. Politiet i Øst fikk melding om at et kjøretøy med flere personer hadde kjørt av veien, og at den muligens har rullet rundt.

Klokken 07:03 kommer politiet med denne oppdateringen:

– Nødetatene er fremme. Meldes om tre involverte personer, to alvorlig skadd og én oppegående. Det er meget glatt i området.

Ulykken har skjedd i retning Svinesund.

Klokken 07:50 er de tre involverte personene fraktet til sykehus, og nødetatene avslutter på stedet.

Delvis stengt tunnel

Samtidig fortsetter arbeidene i det sørgående løpet i Nordbytunnelen, mens trafikken går i begge retninger i nordgående løp. Dette er ventet å kunne medføre kø på E6 i området denne uken. I tunnelen er fartsgrensen satt ned fra 90 til 50 km/t i forbindelse med dette. Arbeidene vil etter planen pågå fram til helgen.

LES MER HER:

LES MER OM MANDAGENS HENDELSER HER: