Gå til sidens hovedinnhold

Langhus-guttene «samler» på finaler

Artikkelen er over 9 år gammel

LANGHUS: Langhus gutter 98 har deltatt i fem fotballcuper siden desember. I samtlige har laget spilt seg frem til finalen.
Sist helg stilte Langhus med tre lag i Sprint-Jeløy Cup. samtlige lag spilte seg frem til sluttspillet. Lag to tapte for Holmen 2 i 1/8 delsfinalen, mens 3. laget led samme skjebne i kvartfinalen mot Moss 1.

Langhus-guttene imponerte stort, da laget vant 9–1 over Sprint-Jeløy 1 i semifinalen. Det ble også en jevn og spennende kamp i finalen, der Moss 1 var motstander. «Hjemmelaget» vant til slutt 3–2.

I desember startet guttene med å vinne KFUMs breddeturnering. I januar spilte laget seg også frem til finalen. Langhus hadde da en målforskjell på hele 48–7. I finalen mot Fet ble det imidlertid 2-3-tap.
Langhus stilte også to lag i Tærud Bredde Cup i begynnelsen av februar. Et av lagene ble slått ut i semifinalen, mens 2. laget tapte finalen mot Frigg med ett mål.

Seier ble det imidlertid i Tærud elite cup. da imponerte laget stort. I finalen var Skedsmo motstander – et lag som ikke har tapt en eneste cup på tre år. Langhus satte en stopper for den seiersrekken med 3-1-seier.