NORDRE FOLLO: De ivrigste Skautraverne er allerede i gang med postjakten. Som i fjor har det vært mye is på stiene i starten av sesongen, men folk har utstyrt seg med piggsko og brodder for å ta seg frem mellom postene. Nå er mye av isen borte, og til påske regner vi med at det er helt bart i skogen, skriver Anne Marit Færden i Skautraver`n.

Skautraver'n har hatt et stort oppsving i antall deltakere under koronatiden, og vi håper at de kommer tilbake i år når vi nå er tilbake til mer normale forhold. Vi håper også at mange av kommunens nyinnflyttede innbyggere vil benytte Skautraver'n for å bli kjent i sine nye nærområder. Man kan starte med enkle turer der postene ligger i nær tilknytning til stiene og så utvide repertoaret etter hvert. Du kan lese mer om Skautravern på nettsidene til Nordre Follo orientering, nfollo.no.

Vi har i år turer i Nøstvedtmarka, på Svartskog, Grønliåsen og Kantoråsen, ved Bukkesti, ved Gjersenga og i Gaupesteinmarka (både fra Smerta og ved Vientjern).

Konvolutt med åtte kart kan kjøpes følgende steder: Norli på Ski storsenter, bibliotekene i Ski og på Kolbotn, Nunataq i gågaten i Ski, CircleK på Langhus, Intersport på Vinterbrosenteret, Anton Sport på Kolbotn og hos Plantasjen Kolbotn på Sofiemyr.

LES OGSÅ: