Gå til sidens hovedinnhold

Alternativ transport som følge av arbeider på jernbanen i påsken

For dem som har behov for å reise i påsken er det viktig å vite at Bane Nor skal arbeide på Østfoldbanen fra 1.–4. april. Vy setter opp alternativ transport. 

ØSTFOLDBANEN: Det betyr at det er stengt mellom Oslo S og Rygge/Kråkstad. Dette berører alle Vys tog på Østfoldbanen på linjene L2, L21, L22 og R20.

– Merk at det er endret reisemønster til og fra Ski stasjon da det ikke går lokaltog til Bryn stasjon, samt at det er arbeider på T-banen, skriver Gina Scholz, kommunikasjonssjef, Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Slik reiser du på Østfoldbanen: Vy setter opp alternativ transport mellom Oslo S – Rygge, Oslo S – Moss og Oslo S – Mysen. Det kjører også busser fra Spydeberg til Oslo S.

– For reisende mellom Oslo S, Holmlia og Kolbotn viser vi til Ruter sitt ordinære busstilbud.

For reisende til og fra Ski er det buss fra Oslo S.

Arbeider på flere strekninger i påsken

– Vær oppmerksom på at det også er arbeider i Lieråsen tunnel mellom Asker og Drammen fra 27. Mars til og med 4. april, samt på linje L1 mellom Oslo S og Lillestrøm (Hovedbanen) fra 25. mars til morgenen den 5. april. Videre er det arbeider på T-banen mellom Majorstuen og Grønland stasjon.

Også arbeider til sommeren Bane Nor skal arbeide på Østfoldbanen og mellom Oslo, Asker og Drammen i seks uker, fra 26. juni til og med 8. august. Mer informasjon kommer i løpet av våren.

Reisetips:

–Unngå reiser som ikke er helt nødvendig og ikke reis om du er syk eller har symptomer på sykdom, sier Scholz.

Kommunikasjonssjefen understreker at man må beregne ekstra tid til bytte mellom buss og tog, samt ta høyde for at bussene bruker lengre tid enn toget.

– Husk at bussene kan få andre avgangstider enn toget. Sjekk reiseplanleggeren på nettsidene og i Vy-appen for detaljer om din reise.

–Smittevern må ivaretas ved alternativ transport. Reisende må selv ha med Antibac og munnbind. Merk at det også er helligdagsrute, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken