Gå til sidens hovedinnhold

Det er servert

Det startet på 1840-tallet i England. Hertuginnen av Bedford, Anna Russell, var sulten. 

Hertuginnen fikk en ide om å få servert et lett måltid med smørbrød, te og småkaker fordi det var lenge å vente på middagen.

Nå har ethvert serveringssted med respekt for seg selv også her til lands Afternoon tea på menyen. Så også hos Frivilligsentralen i Kolben.

Det er nok av negative inntrykk fra verden rundt oss. Da er det så ekstra hyggelig å møte alle dere, både kjente og nye ansikter.

Anne Solhaug, leder Frivilligsentralen på Kolbotn

Anne byr på Afternoon tea med sin egen vri

Te i småmønstret porselen og fristelser fra etasjefat bys frem når Anne Solhaug inviterer til afternoon tea hos Frivilligsentralen i Kolben. – Velkommen venner og alle som jeg kjenner. Og det er alle dere, for i dag har jeg blitt kjent med noen nye også, sier hun.

For abonnenter