Anne vil bidra til å starte sjakk-klubb i Oppegård

ETTERLENGTET: Flere har etterlyst en sjakk-klubb i Oppegård. Leder for Frivilligsentralen, Anne Solhaug, bidrar til å dra den i gang.

ETTERLENGTET: Flere har etterlyst en sjakk-klubb i Oppegård. Leder for Frivilligsentralen, Anne Solhaug, bidrar til å dra den i gang. Foto:

Alle som har savnet et sjakkmiljø i Oppegård bør kjenne sin besøkelsestid torsdag 23. mai. Da blir det ny sjakk-kveld hos Anne Solhaug på Frivilligsentralen i Kolben.

DEL

KOLBOTN: Lederen for Frivilligsentralen Oppegård er lutter øre hver gang noen etterlyser tilbud i kommunen. Da et par karer, uavhengig av hverandre, hadde etterlyst en sjakk-klubb, gjorde hun noe med det. Solhaug inviterte interesserte til Frivilligsentralens lokaler i Kolben.

- Første kvelden kom det 11 sjakk-spillere. Damer og menn, yngre og eldre. Alle kunne spille sjakk fra før, for dette er ikke kurs. Vi spilte og hadde det veldig hyggelig sammen.

Tanken er å fortsette i Frivilligsentralens regi frem til sommeren for så å få etablert et styre blant deltakerne som kan dra det videre.

- Neste treff er torsdag 23. mai. Da håper jeg mange møter opp, og at noen vil stille i et midlertidig styre, oppfordrer lederen av Frivilligsentralen Oppegård, Anne Solhaug.

Artikkeltags