Arrangerer julemesse

ØNSKER VELKOMMEN: Oppegård og Ski sanitetsforening håper mange tar turen til julemessen deres.

ØNSKER VELKOMMEN: Oppegård og Ski sanitetsforening håper mange tar turen til julemessen deres. Foto:

Av

Her blir det garantert god stemning.

DEL

NORDRE FOLLO: Hjemmebakst, håndarbeid og lotteri på Oppegård og Ski sanitetsforenings julemesse.

Atter en gang er Sanitetsforeningen i gang med sin tradisjonelle julemesse. I år er vi enda flere damer, som er med og lager håndarbeider eller bidrar på andre måter.

Sanitetskvinnene fra Ski ble med i Oppegård sanitetsforening fra 1. januar i år.

Komite

De er en julemessekomite på fire damer, som står i spissen for arrangementet. Også i år kan de tilby hjemmelaget julebakst, håndarbeider og andre ting på deres salgsbord. På basarbordene er det mange fine gevinster. Disse er gitt av næringslivet og deres medlemmer.

Foreningen har også lynlotteri og den populære "Katta i sekken" for barna. I år er det juleverksted for barna på lørdagen. Da kan du gjerne ta med deg et lite glass. Materiell ellers får du på stedet.

Som vanlig er det også kafeteria. Der kan du få kjøpt kaffe og kaker, vafler, mineralvann/saft og pølser. Så du har anledning til å sette deg ned og ta en pust i bakken.Vi håper at mange besøker messen også i år. En del av overskuddet går til Sykehusklovnene.

Tidspunktet for julemessen er lørdag 23. november fra klokken 10 til 15 og søndag 24. november fra klokken 12 til 16. Trekning av gevinster foregår etter stengetid søndag.

Arrangørene ønsker velkommen til julemesse.

Artikkeltags