KOLBOTN: Denne helgen er det en rekke aktiviteter i Nordre Follo, og på Kolbotn skjer det også mye gjøre.

Mellom klokken 11.00 og 15.00 er det nemlig klart for en kombinert markeds- og fiksedag med sykkelløp, og alt skjer i Generasjonsparken bak Kolben.

– Tre jenter fra Innsats for andre på Ingieråsen skole og Frivilligsentralen-Kolbotn sparker i gang årets TV-aksjon, som går til Redd Barna, med å arrangere sykkelløp for barn i Generasjonsparken. Løpet starter kl.12 og foregår puljevis. Det er om å gjøre å sykle flest runder på 10 minutter. Når alle puljene har syklet sitter vi igjen med en vinner, som selvsagt får premie, forteller Anne Solhaug, leder for Frivilligsentralen Oppegård i ei pressemelding.

Går til en god sak

Det er 20 kroner I påmeldingsavgift og det selges også kaffe, vafler og saft til inntekt for TV-aksjonen. Betalingen vippses eller betales kontant.

På andre siden av Kolben er det fiksedag og markedsdag. Her kan du få reparert sykkelen din, få lagt opp buksa di og få lagt bamsen inn på sykehus, hvis den trenger litt hjelp. Hunden din kan få kloklipp og kanskje kan du få reparert sulten din med litt indisk mat også.

Ellers blir det salg av trearbeider, kunst, smykker, klær med mer.

Dermed er det bare å kjenne sin besøkelsestid.