LANGHUS: Den 10. juni er det klart for nok en Festdag for Langhus. Dette ble også arrangert i 2022, og nå er suksessen tilbake.

Dette melder arrangørene i ei pressemelding, og oppfordrer samtidig folk til å melde seg på.

– Vi gjentar suksessen og inviterer hele Langhus til Festdag lørdag 10. juni i Langhus idrettspark. I tillegg til Allidrettens aktivitetsdag vil vi gjerne invitere alle dere som driver med aktivitet i, for og med Langhus til idrettsparken denne dagen, melder arrangørene til ØB.

Konseptet er enkelt: Alle som driver med kultur, idrett, næringsliv og politikk, foreningsliv og... ja, alle gode krefter som gjør Langhus til et stadig mer spennende sted å bo og leve er velkommen til å komme og vise seg frem for Langhusbefolkningen denne dagen.

– Vi fyller idrettsparken så godt vi kan med ulike arrangementer og inviterer folk til å komme for å bli bedre kjent med dere. Her kan dere få nye kontakter, nye kunder, flere medlemmer eller flere som får vite om dere. Vi håper på mange kreative stands og satser på at dagen tilbyr noe for alle sanser: Syn, hørsel, lukt, smak og følelse. Kort sagt for kropp og sinn, forteller arrangørene.

Dette kan du gjøre

Denne dagen skal være full av alskens aktiviteter, og det er mulig å komme med en helt vanlig stand eller noe mer kreativt, forteller arrangørene, som ber folk ta kontakt for å finne de gode løsningene. Det er begrenset med strømtilgang, men arrangørene har noe for de som virkelig trenger.

– I fjor hadde vi blant annet fellestreninger, muligheter for å ta hull i ørene, sykkelbane, grilling, hinderløype, bålpanner, brannbiler og fektekamper mellom lokalpolitikerne. På Festdagen er alt mulig. I år går blir det også arrangert et løp og kommunale vielser i forbindelse med dager. Her blir det noe for alle! Se mer detaljer fra fjorårets program her, skriver arrangørene.

Det er Langhusidretten som arrangerer Festdagen, og målet er å skape mer fellesskapsfølelse på Langhus. Det er derfor helt gratis å ha stand på Festdagen.

Se video fra i fjor her

Slik melder du deg på

Gratis påmelding skjer via dette formsskjemaet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde_2nepvVTQbjuB478gHGZLTDZwB9L31t9Vew1l4LFaBgqwA/viewform

Dermed er det bare å kjenne sin besøkelsestid og bli med.

Lurer du på hvordan det var i fjor? Sjekk disse bildene!