ÅS: Wenche Berg, Arve Fløystad-Thorsen, Live Holck Johannessen og Emilie Efe Åm fremmes som kandidater fra Ås Arbeiderparti. Det ble klart i et medlemsmøte i lokalpartiet torsdag, skriver de i en pressemelding.

De skriver videre at de uttrykker støtte til Tuva Moflag fra Nordre Follo som øverste kandidat fra Follo. I pressemeldingen skriver de følgende om nomineringen til stortingslista for Akershus Arbeiderparti:

– Dette er første steg i en lengre prosess der partidemokratiet skal komme frem til en god liste med tillitsvalgte som representerer oss alle på en god måte. For oss i Ås AP er det viktig å være tydelig på at vi har nulltoleranse for mobbing og trakassering i lokallaget vårt, og dette vil vi jobbe for på alle nivåer i partiet. Vi ønsker gode politiske diskusjoner og stor takhøyde for ulike standpunkter, i et miljø som oppleves som trygt for alle, kvinner og menn, unge og eldre. Det skal være trygt å varsle om oppførsel som ikke er greit, og vi skal ikke tolerere noen form for mobbing og trakassering. Styret i Ås Ap mener #meetoo var et veiskille og at Arbeiderpartiet som et likestillingsparti må velge tillitsvalgte på alle nivåer som er seg dette bevisst.

LES OGSÅ: Lederen av Nordre Follo Ap tok initiativ til opprop mot Giske - 20 lokale medlemmer stiller seg bak