Lopperush i arbeidskirken

STOR OPPSLUTNING: Tradisjonen tro er det igjen loppemarked i Ås Arbeidskirke. Det er grunn til å tro at at pågangen av kjøpelystne ikke blir noe mindre i år en i tidligere år. Godbitene går først, men Loppekomiteen garantere at det blir noe til alle.

STOR OPPSLUTNING: Tradisjonen tro er det igjen loppemarked i Ås Arbeidskirke. Det er grunn til å tro at at pågangen av kjøpelystne ikke blir noe mindre i år en i tidligere år. Godbitene går først, men Loppekomiteen garantere at det blir noe til alle. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Igjen er det snart siste helg i august, og tradisjonen tro arrangeres det loppemarked i Ås arbeidskirke.

DEL

ÅS: I lengre tid har loppene strømmet inn; som igjen har resultert i at kjellere, loft og garasjer har fått en etterlengtet opprydding.

Det kan alle som besøker Ås arbeidskirke fredag og lørdag dra stor nytte av. Du kan sikre deg en godbit til en rimelig penge, samtidig som du støtter opp om menighetsarbeidet. Det trengs, for det er mange viktige oppgaver der som kaller på innsats; både av frivillig engasjement og midler for å dekke alle løpende utgifter.

- Støtt en god sak

- Videre er det hyggelig å gå på loppemarked. Du treffer ikke bare på hyggelige selgere i de ulike avdelingene, men også kjøpere som du ikke ser hver dag. I kafeteriaen kan du sette deg ned med en kopp kaffe og ‘noe attåt’; ikke helt gratis, men også der er du med på å støtte en god sak. Derfor:

Velkommen til Ås arbeidskirke fredag ettermiddag og på lørdag fra morgenen, hilser Ås menighet.

Artikkeltags