SKI: Ås tok turen til Lisleby og sesongens første kamp på naturgress. Florent Rexhaj ble kveldens mann for grønntrøyene. Rexhaj scoret to ganger mot Lisleby. Det første sekunder før pause. Sander Vikse ordnet den tredje Ås-scoringen li det 83. minutt. Dermed dro Ås hjem med 3-0-seier.

Ås avsluttet kampen med ti mann da midtstopper Sebastian Sandvik fikk sitt andre gule kort tre minutter før slutt.

Etter to tap i de første seriekampene har Ås nå spilt syv kamper på rad uten å tape. Seks av disse har endt med tre poeng.

Ås har nå 19 poeng på ni kamper. Råde (22), Drøbak/Frogn (20) og Askim (19) er de øvrige lagene i toppen. De tre har kun spilt åtte kamper.

Kolbotn-smell

Kolbotn-herrene mistet nesten et helt lag etter 2022-sesongen. Det synes på årets resultater. Fredag ble det 4-0-tap borte mot Stovner etter at laget fra Groruddalen ledet 2–0 ved pause. Fremgang kan man si etter 9-0-tapet mot Gamle Oslo i forrige seriekamp. Kolbotn har spilt fem kamper denne sesongen og har kun satt en ball i nettet så langt. 24 er plukket ut av eget bur.

Kolbotn ligger sist, men har to kamper mindre spilt enn de aller fleste andre lagene i avdelingen. Årvoll er neste motstander for KIL, og det er på papiret en tøffere nøtt enn Stovner.