Cathrine får synge med Vamp i Ås kulturhus

Synger: Cathrine Witzøe deltok på den store julekonserten i Ås kulturhus i desember. FOTO: BONSAK HAMMERAAS

Synger: Cathrine Witzøe deltok på den store julekonserten i Ås kulturhus i desember. FOTO: BONSAK HAMMERAAS

Artikkelen er over 2 år gammel

Til sammen 13 kvinnelige sangere ville synge med Vamp i Ås kulturhus til helgen.

DEL

ÅS: På fredag kommer et av Norges mest populære band, Vamp til Ås kulturhus.

Arrangørene fant ut at de ville gjøre noe ekstra i forbindelse med besøket. Avisa Gjengangeren skrev nylig om en konsert på Bakketeigen kulturhus i Horten, hvor en lokal sanger ble invitert med på scenen for å synge Vamp-klassikeren «Tir n’a Noir», sammen med bandet.

- Vi spurte om ikke Ås folk også kunne få sjansen. Det sa Vamp ja til, hvis de selv fikk velge ut sangeren, forteller Myfanwy Moore, programansvarlig i Ås kulturhus til Ås Avis.

LES OGSÅ: Indigorado jobber med debutalbumet

Over all forventning

Kulturhuset ba interesserte kvinnelige sangere i Ås om å sende inn en ideosnutt der de sang en valgfri sang. Ifølge Moore var responsen over all forventning.

- Det var til sammen 13 stykker som ville ha sjansen til å synge sammen med Vamp. Det var ikke lett å velge en av disse ettersom alle var så flinke, og vi endte til slutt med å sende fire videosnut til bandet, istedenfor tre som avtalt, forteller Myfanwy Moore, programansvarlig i Ås kulturhus til Ås Avis.

- Ren impuls

Bandets valg falt til slutt på Cathrine Witzøe, fra Ås-duoen Indigorado.

- Det var kjæresten min Ola (Borglin) som jeg spiller sammen med, som sendte meg en link til konkurransen mens jeg var på jobb. Jeg syntes det hørtes spennende ut, så jeg sendte inn to liveopptak samme dag, på ren impuls, sier hun til Ås Avis.

Hun forteller at hun synes det er både spennende og litt skummelt å spille sammen med så dyktige musikere.

- Jeg begynte å øve inn sangen samme dag som jeg så konkurransen. Bandet møter jeg på sound check samme dag som konserten.

Plateaktuelle

Indigorado er for tiden aktuell med ny sigle «Say no more».

- Det er den tredje singelen vi har gitt ut. Målet er å få gitt ut en hel plate i løpet av høsten eller tidlig i 2019, forteller hun til Ås Avis.

I forbindelse med singelutgivelsen blir det to konserter i akustisk format, lørdag 3. mars på Herregårdskafeen i Halden og onsdag 7. mars på Bortenfor i Oslo.

Artikkeltags