Ås kulturskole inviterer til åpen dag

INVITERER: – Folk i Ås har all grunn til å være stolte av kulturskolen i kommunen. Ikke bare er den stor med et bredt mangfold av fantastiske tilbud, men lærerne er også de beste markedet har å by på, sier kulturskolens rektor Anders Moberg, og inviterer til åpen dag og feiriing.

INVITERER: – Folk i Ås har all grunn til å være stolte av kulturskolen i kommunen. Ikke bare er den stor med et bredt mangfold av fantastiske tilbud, men lærerne er også de beste markedet har å by på, sier kulturskolens rektor Anders Moberg, og inviterer til åpen dag og feiriing. Foto:

Av

I forbindelse med kulturskolens 50-årsdag, blir det åpen dag fredag 24. januar klokken 16.00.

DEL

ÅS: Kulturskolen i Ås fyller 50 år i 2020 og inviterer alle til åpen dag fredag 24. januar fra kl 16.00

Her får alle som vil prøve seg på eller oppleve teater, direksjon, sang, visuell kunst, filmanimasjon, dans, og mange ulike instrumenter! Det blir premier, salg av pølser, kaker, brus etc, forestillinger og show!

ALLSIDIG: På kulturskolen skjer det mye. Med 400 dansere og fire forestillinger ble "Welcome to America" imponerende oppsettinger på kulturskolens finale-opptreden for 2019 danseelevene ved Kulturskolen i Ås.

ALLSIDIG: På kulturskolen skjer det mye. Med 400 dansere og fire forestillinger ble "Welcome to America" imponerende oppsettinger på kulturskolens finale-opptreden for 2019 danseelevene ved Kulturskolen i Ås. Foto:


Institusjon

Kulturskolen har gjennom 50 år utviklet seg til å bli en institusjon i Ås kommune med en virksomhet som strekker seg langt ut over kommunegrensene. Det vi holder på med er kanskje mer innholdsrikt enn hva mange tenker om en kulturskole. Kulturskolen tar nemlig oppgaven som ressurssenter på alvor og samarbeider derfor om prosjekter på mange områder: I egen kommune, fylkeskommuner, med flere av de største kunstinstitusjonene i landet og med andre kommuner. Vi har til og med samarbeidsprosjekter i Hellas.

Vi har et sterkt fokus på mangfold og inkludering og jobber bevisst mot frykten for det ukjente. Kulturskolen i Ås har de siste årene mottatt flere nasjonale utmerkelser for arbeidet sitt.

På fredag er alle velkommen til å delta på Åpen dag! Kanskje noen til og med blir inspirert til å begynne på et instrument eller en annen aktivitet på Kulturskolen i Ås!

Artikkeltags