Kjempekoselig med hagefest

HYGGELIG: Ås sanitetsforening stelte i stand sommerfest i hagen hjemme hos Lissi Hansen (til venstre) for brukerne av dagtilbudet i Moerveien.

HYGGELIG: Ås sanitetsforening stelte i stand sommerfest i hagen hjemme hos Lissi Hansen (til venstre) for brukerne av dagtilbudet i Moerveien. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Brukerne av dagtilbudet for funksjonshemmede i Ås var på en flott utflukt her om dagen.

DEL

ÅS: Onsdag hadde Ås sanitetsforening invitert dem på hagefest hjemme hos Lissi Hansen. En av bygdas flotteste hager var en stor kontrast til asfaltjungelen i Moerveien de er vant med til daglig. Hagefesten var også en stor fest for sansene. Friskt gress under føttene, fisker i dammen og sildrende vann. Jo, dette var en fest på mer enn én måte.

De fikk velsmakende pizza og brus, og vertene synes også det er hyggelig å ta imot besøk.

- Dette er andre gangen, vi har hatt det i 2015 og 2017, sier vertinnen.

Fest for sansene

Både hun og de andre ildsjelene i Ås sanitetsforening synes det er hyggelig å kunne bidra til en hyggelig og kjærkommen sammenkomst.

- Vi ga en pengegave til dagtilbudet og ble invitert dit ned som takk. De viste oss rundt og fortalte hva de driver med. Det var veldig interessant. Samtidig var det så trist at de ikke kom seg ut på annet enn parkeringsplasser og asfalt, sier Lissi Hansen.

Da var det kjempestas å kunne gå barbeint på grønt gress og suge inn alt av lukter og lyder.

- Det er helt fantastisk det de gjør der, sier Jorunn Sogge.

Dagtilbudet har stengt nå i uke 28, 29 og 30, så festdeltakerne ga klart uttrykk for at de gledet seg til ferien. Men først var det altså fest.

Artikkeltags