Feirer at Breivoll er tilbake i fellesskapets eie

NY START: Barn og voksne ønskes velkommen til Breivoll gård lørdag for å markere at gården nå er tilgjengelig for alle.

NY START: Barn og voksne ønskes velkommen til Breivoll gård lørdag for å markere at gården nå er tilgjengelig for alle. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Avtalen med Brunstad Kristelige Menighet opphørte 1. mai. Lørdag blir det markering av at Breivoll er åpnet for allmenheten.

DEL

BREIVOLL: 1. mai startet en ny tidsregning for Breivoll gård. Brunstad Kristelige Menighet som har leid gården siden 1998, har flyttet ut og gård og grunn er tilbake i Ås kommunes hender. Dette mener politikerne i ad hoc-utvalget er verdt en markering og inviterer barn og voksne til noen timer i fellesskap på gården lørdag ettermiddag og kveld.

Ad hoc-utvalget har bestått av politikerne Håvard Steinsholt (SV), Bengt Nøst-Klemmetsen (H), Kjetil Barfelt (Frp) og Laila Nordsveen (Ap).

- Folk tar med det de ønsker å spise og drikke, og noe å sitte på. Ås kommune kommer med en grill som er stor nok til at alle får grillet det de har med seg, sier  Laila Nordsveen.

Hun håper også at noen tar med seg gitarer og andre musikkinstrumenter som kan være med på å skape stemning og allsang rundt grillstedet.

- Jeg har sjekket været og det ser fint ut. Så da er det bare å ønske velkommen for å markere en ny start for Breivoll fra kl. 16 lørdag ettermiddag, sier hun.

Kommunestyret har godkjent en intensjonsavtale med Den norske turistforening som har planer for å utvikle Breivoll til en arena som skal fremme interessen for friluftsliv hos barn og unge.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken