Gå til sidens hovedinnhold

God stemning på Follo-kåringen, tross mye venting

Artikkelen er over 6 år gammel

ÅS: Torsdag kveld var det duket for årets «Kick off» for russen i Follo. Arrangementet ble markert med kåring av Follos beste russebusser og russebiler.

Follo-kåringen foregikk på Lillebrand i Ås der mye folk, inkludert familie og venner, hadde møtt opp for å se russens show og kamp om å bli kåret til Follos beste russekjøretøy i ulike kategorier.

Se bildeserie fra Follokåringen
Bildeserie

Follokåringen 2015

Kåringen ble mye forsinket, blant anet fordi flere av russebussene sto fast på veien til arrangementet. Men russen holdt humøret oppe stort sett hele kvelden.

– Stemningen her er jævlig bra. Det er utrolig høyt nivå på bussene i år, så om vi vinner noe er vanskelig å si, fastslår medlem på russebussen Belvedere, Carine Mjelde (19).

– Vi håper å vinne årets interiør, da vi har bygget og malt alt selv med unntak av eksteriør og setetrekk. Og selvfølgelig årets Follo buss, fortsetter hun.

Bussmedlemene på Follo-bussen Mangani, Urikke Grannes (18) og Amanda Mirenge (18) har i motsetning til Belvedere-jentene ikke tenkt så mye på årets kåringer.

– Vi tar kåringene litt som det kommer og har egentlig ikke regnet med å vinne noen. Stemningen er helt fantastisk. Det er første dag med rulling og det kan ikke bli bedre, hyler Mangani-jentene.

Følgende vant torsdag:

Årets Follo-buss: Mangani 2015
Årets konsept og eksteriør: Grande Armee 2015
Årets interiør: Borderland 2015
Årets lyd: Mario bros 2015
Årets lys: All Aboard 2015
Årets show: Biohazard 2015
Årets van: Horsin` around 2015

Kommentarer til denne saken