Klare for å rocke løs på Rådhusplassen

Lørdag blir det helt på grensen til allsang på Rådhusplassen i Ski. Her har vi snakket med ensemblet på generalprøven, og i videovinduet serverer de deg AC/DC-klassikeren You shook me all night long.

Artikkelen er over 2 år gammel

Ensemblet bak Av full hals gleder seg til den store musikkfesten på lørdag.

DEL

SKI: Det blir konsert med gamle slagere, god mat og stor stemning i teltet på Rådhusplassen i Ski. Litt utpå kvelden er det helt på grensen til allsang.

Billettsalget går bra. Så vil du være med, må du hive deg rundt.

- Vi gleder oss til å spille på hjemmebane. Vi satser på fullt telt i år også, sier (for)sanger Odd Nordheim fra Siggerud.

- Vi har solgt like mange billetter hittil som vi hadde gjort på samme tid i fjor, så det ser bra ut, sier vokalistkollega Thorgeir Berger.

Slenger med leppa

Vi var med på generalprøven tidligere i uken, og det er en heltent gjeng som gleder seg masse til den store musikkfesten i sentrum.

- Stikkordene for det vi skal spille i år er at det er mer norsk, mer nytt 2000-tall og et knepp opp på rock. Det er kjempevanskelig å velge bort noe. Men fordelen vår er at vi kan bruke det året etter, sier Thorgeir Berger.

- I hvor stor grad er settlisten spikret? Er det muligheter for å ønske seg noen låter?

- Vi vet at hvis noen slenger med leppa inne i teltet, kan det hende at vi ryker på en liten smell, sier trommeslager Pål Gilberg.

Plagsomme låter

- I utgangspunktet har man ikke betalt for noen ønskekonsert når man kommer inn. Men vi utelukker ingenting, sier Odd Nordheim lurt.

- Og så kommer det ting man kanskje ikke tror man kan, som man kan likevel. Vi liker å komme med noen små drypp fra ting det er plagsomt å kunne, sier Thorgeir Berger.

- Låter du ikke var klar over at du savnet - som du i tillegg kan utenat! humrer musikerne.

De lover å dele ut Ivar F. Andresen-prisen til den i publikum med den mest rustne røsten...

Ordførerduoen synger

Av full hals-gjengen håper på mange spontane gjestevokalister litt utpå denne kvelden.

Ikke minst har ordfører Tuva Moflag og varaordfører Camilla Edi Hille meldt sin ankomst for å synge.

- Vi vet ikke hva de skal synge, men de skal synge sammen. Vi vet ikke om de er flinke til å synge, men Camilla er i hvert fall flink til å lage mat, for det har jeg sett på TV, sier Pål Gilberg.

Funkytown mener de har skapt en fin sensommertradisjon i Ski. Oppslutningen om de første årene har vært veldig bra. Det gjør at de utvider konseptet for 2018.

- Neste år blir det to dager, røper Thorgeir Berger.

I videovinduet spiller de AC/DC-klassikeren You shook me all night long og forteller mer om konserten og allsangen.

Artikkeltags