- Grip mikrofonen! Her er det du som er stjernen

NY OMGANG: Den siste lørdagen i august er det på'n igjen. – Og DU kan synge med, oppfordrer fra venstre Tommy Svendsen og Janne Krakeli fra Rock'n'Roll Catering og forsangerne Julie Lillehaug Kaasa og Thorgeir Berger.

NY OMGANG: Den siste lørdagen i august er det på'n igjen. – Og DU kan synge med, oppfordrer fra venstre Tommy Svendsen og Janne Krakeli fra Rock'n'Roll Catering og forsangerne Julie Lillehaug Kaasa og Thorgeir Berger. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

- Jeg tror vi skal ha en Ivar F. Andresen-pris for dem som er litt støle i halsen og kanskje ikke er helt innafor.

DEL

SKI: Thorgeir Berger gleder seg. For tredje året på rad blir det Av full hals på Rådhusplassen i Ski. Årets dato er lørdag 26. august.

Det er bare å leske stemmebåndene og stemme i med en sang eller tre.

Thorgeir Berger, Julie Lillehaug Kaasa og Odd Einar Nordheim er i front - og med Funkytown bak serverer de sommerens morsomste musikalske sommershow. Og publikum skal synge med av full hals.

– Vi inviterer hele Ski og Follo til å være med og synge. Hvis man har lyst til å være stjerne for en kveld, er det også lov. I år tror jeg det vanker noen utmerkelser til dem som utmerker seg. Jeg tror vi skal ha en Ivar F. Andresen-pris for dem som er litt støle i halsen og kanskje ikke er helt innafor. Og så må vi ha en pokal til dem som drar på mest, sier Thorgeir Berger.

Slipp sangstemmen løs i heidundranes allsang 

Varmer opp med grillmat

Sommer og allsang betyr også grillmat. Hvis du ikke vil synge på tom mage, kan du sikre deg grillbuffet fra Rock'n'Roll Catering. Med disse billettene slipper man også tidligere inn og får velge de beste plassene i teltet. Billettene er allerede sluppet, og frem til 23. juni er prisene både med og uten mat lavere.

– Det blir god, hjemmelaget rockemat. I fjor satt folk og koste seg fra tidlig på kvelden, sier Tommy Svendsen i Rock'n'Roll Catering.

– Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger i fjor, sier kona Janne Krakeli.

Danset på bordet og sang av full hals 

Stjernekamp-vinneren

Det er kompetente folk som leder an i allsangen.

– Siden sist har jeg sunget med Stjernekamp-vinner Knut Anders Sørum. Vi har turnert land og strand rundt, det er han jeg har sunget mest med, sier Julie Lillehaug Kaasa.

– Nå får vi den kvinnelige schwungen på greia, sier Thorgeir Berger.

Selv sang han "The Last Waltz" i Ås i november med selveste Tom «Bones» Malone som gjest da den legendariske konserten til The Band ble gjenskapt. For ikke å glemme oktoberfesten på Bowlers noen uker i forveien...

Åpne for nye ideer

Artistene har kanskje 100 låter i utgangspunktet, som skal kokes ned til det programmet kommer til å bestå av. Og de tror de vil bli enige.

– Alle ideer blir tatt godt vare på. De er veldig åpne for nye ideer. Så kan man diskutere seg frem til endringer som gjør at det blir enda bedre, sier Julie Lillehaug Kaasa som var ny før fjorårets show.

– Jeg tror vi er enige om hovedbolkene. Hvordan vi skal sette det sammen til slutt, blir spennende. Det blir mye artige ting vi gleder oss veldig til. Vi må få inn noen julesanger også! Der har vi noen på lur, sier Thorgeir Berger.

Av full hals-gjengen lover korte køer i både mat, drikke og toalettbesøk. Arrangementet foregår i ordnede former.

– Vi hadde skjenkekontrollen her i fjor, og de hadde ikke noe å utsette, sier Thorgeir Berger stolt.

Artikkeltags