DRØBAK: Mezzo består av seks erfarne sangere, de fleste fra Follo, både profesjonelle og amatører. De har oppdrag i mange ulike sammenhenger, men det spørs om ikke fredagens konsert går utenpå det meste.

To lekne herrer.

Tubaisten Lars Andreas Haug har bak seg blant annet Moldejazz, Festspillene i Bergen, workshops med dyr og en rekke cd-innspillinger og turneer over hele Europa. Han har med seg en kirkemusiker med bakgrunn fra heavyrock, Hans Martin Molvik på djembe/slagverk.
De to lekne herrene tar damene med inn i et nytt og improvisatorisk landskap. Sammen gjør de en reise gjennom jazz og etnisk, via disco og rock til klassisk og folkemusikk fra hjemlige trakter.

Seks sangglade.

Mezzo består av Grete Mørch (alt), Ski, musikalsk leder, som også arrangerer mange av sangene, Anita Myrmæl (sopran), Ski, Linn Oprea (sopran), Ski, Hildur Aune Austrheim (mezzosopran), Lørenskog, Turi Rødset Theimann (alt), Ski og Anne-Karine Kjus (sopran), Ås.
Det er Drøbak Akustiske Selskap som presenterer konserten med garantert sterke rytmer, følsomme overganger og musikalsk ytterst variert.
Søndag 2. mars har damene, tubaisten og trommisen tilsvarende konsert i Rådhusteatret i Ski.