NÆRBØ: Serieleder Follo gikk ut i hundre fra start på Jæren, og ledet 2-5 da det var spilt fem minutter. Ti minutter seinere var det vertene som hadde overtatt ledelsen, og til pause ledet Nærbø 14-13.
– Vi burde ha dratt fra før pause. Etter hvilen spilte de meget tøft i midtforsvaret og fikk tak på oss igjen, sier Magnus Jøndal. Vingen var blant Follos beste, og nettet seks ganger, de fleste av det meget pene slaget.

Fulgte tett.

Med et kvarter igjen å spille sto det 20-20. Lagene fulgte hverandre tett de siste minuttene i en temposterk og meget underholdende kamp foran et rekordstort og støyende hjemmepublikum.
De siste to minuttene hadde alt en toppkamp skal ha: Med 54 sekunder igjen utlignet Follo-kaptein Morten Hansen. Nærbø svarte med scoring 22 sekunder før slutt. Tre sekunder før full tid fikk Follo frikast, og stilte opp med alt de hadde.

Hjernerystelse.

Henrik Flack gikk opp med et godt skudd, men ble taklet og havnet i gulvet med et brak.
@Tekt.med.innrykk:Storskytteren ble liggende omringet av lagkamerater og hjelpemannskap.
– Henrik kan ha pådratt seg en liten hjernerystelse, men vi får se hvor alvorlig det er. Vi trenger ham til siste kamp, sier Follo-trener Dusan Poloz. Han var rimelig fornøyd med det defensive spillet.
– Begge lag spilte offensiv håndball, 3-2-1 forsvar. Men vi klarte ikke å gjøre de riktige vurderingene offensivt da vi var i overtall på tampen av andre omgang, sier Poloz.
Han var irritert over at spillerne ikke klarte å utnytte at Nærbø-motor og spillende trener Vidar Kristensen forsvant ut på en tominutter etter 56 minutter.
– Det var der vi skulle avgjort kampen, sier Poloz.

Ubeseiret.

Bak ham danset Nærbø sin elleville seiersdans etter å ha gått gjennom sesongen ubeseiret på hjemmebane.
– Dette er det mest spennende jeg noensinne har vært med på, sier en fullstendig utladet Nærbø-spiller Jonas Edland.
– Dette var de to beste lagene i divisjonen akkurat nå. Utrolig viktig å ta seier her, ettersom vi tapte på bortebane. Nå går vi for seriegullet, sier Edland.
Nærbø ligger à poeng med Follo, og har en kamp mindre spilt. For Follo gjenstår én hjemmekamp, mot Kristiansand.
– Den må vi vinne. Jeg har tro på at Nærbø kan ta full pott i sine to bortekamper, mener Magnus Jøndal.
– Vi håper å ta seriegullet uansett, men det er små marginer, sier Poloz.