SKI: Den flotte nye stasjonen ble gjort ferdig og sto klar for alle togpendlerne fra begynnelsen av august i fjor. Seks spor og nye perronger med tak. Fin, luftig og lys undergang ble for første gang tatt i bruk.

Det har vært lite klage på den nye stasjonen, verre har det vært med selve trafikkavviklingen.

LES OGSÅ: Hastemøte om Follobanen allerede tirsdag

Bane Nor reagerte raskt

I romjulen ble imidlertid ØB kontaktet av en som mente noe måtte være galt på Ski stasjon. Vann han mente rant ned fra taket eller veggen, samlet seg i undergangen. Tipseren lurte på om ØB kunne sjekke ut dette videre, noe vi gjorde.

Etter en kort samtale med kommunikasjonsavdelingen i Bane Nor, og oversendelse av både bilde og video fra ØB-tipseren, ble det satt i gang med umiddelbar aksjon fra Bane Nor.

LES OGSÅ: Slik kjører togene nå – og slik blir det fra 9. januar

Vil takke ØB-tipseren

– Takk til deres observante leser. Vi er på saken allerede, men det er alltid godt å få beskjed når noe ikke er som det skal. Det ene er en lekkasje fra taket, det har vi tatt opp med de som «har» bygget, for å få dem til å fikse det så fort de har funnet ut hva som skal til.

Bildet fra undergangen er fra snøsmelting. Det er undervarme som smelter snø, men varmen er ikke sterk nok akkurat der til at det blir tørt. Det blir ikke glatt, heldigvis, men dette er også noe vi skal få fikset så fort som mulig, skriver kommunikasjonsansvarlig Stine Smemo Strachan i en mail til Østlandets Blad.

ØB-tipseren er glad for Bane Nor sin raske reaksjon i sakens anledning.

– Det er kjempebra at de (Bane Nor) tar tak i det med én gang. Samtidig er det fint å observere at de virker mer ydmyke og lydhøre, sier tipseren til ØB.