Gå til sidens hovedinnhold

Husk at i helgen er det buss for tog

Artikkelen er over 2 år gammel

Nok en helg blir preget av byggevirksomhet på Follobanen. Strekningen Ski–Oslo S blir stengt for all togtrafikk.

SKI: Prosjekt Follobanen går sin skjeve gang. Stans i togtrafikken er vel også noe folk flest har begynt å bli vant til.

Fra natt til lørdag 25. august klokken 03.00, stanset all togtrafikk mellom Ski og Oslo S. Arbeidene avsluttes ikke før søndag klokken 13.00. I både Ski og Oslo vil det bli noe støy i forbindelse med arbeidet.

Mye aktivitet

I Ski vil det være aktivitet ved tunnelportalen ved Langhusveien, Ski stasjon og vendespor sør for Finstadtunnelen. Ved tunnelportalen skal det legges infrastruktur for kabler og utføres jernbaneteknisk arbeid. Ved Ski stasjon skal det graves og legges infrastruktur for kabler. Ved vendespor sør skal det bores og settes ned fundamenter for kontaktledningsmaster.   

I Oslo vil det også være aktivitet i helgen. I området ved Loenga i Middelalderparken blir det pukkfylling og jernbaneteknisk arbeid, i tillegg til noe sprenging på dagtid. I området ved Oslo S og Bispegata blir det pakking av spor på natten fra lørdag til søndag, skriver BaneNor i en melding.

NSB tilbyr alternativ transport. Du finner mer informasjon om hvordan du lettest kommer deg til Oslo i helgen, på NSB sin nettside

Kommentarer til denne saken