SKI: En av dem som sto utenfor og ventet, var Anne Lise Fladeby fra Vinterbro. Hun er godt kjent inne hos Stay True Tattoo. Nå er hun klar for sin tolvte tatovering. Denne gangen er det Sara Brodin som skal sette et merke på kroppen hennes.

– Hvorfor velger du å ta en tatovering i dag?

– Jeg liker tatoveringer, og så er det veldig fint å støtte en sak jeg bryr meg om.

Anne Lise Fladeby har valgt en halvmåne som motiv. Den vil hun ha på venstre arm, så langt ned mot håndleddet som hun kan.

Det er tredje gang Anne Lise Fladeby støtter Barnekreftforeningen på denne måten. Og hun gjør det gjerne igjen.

– Dette er en flott tiltak. Og så er det fint å ha et bevis på at jeg har støttet saken, sier hun.

Helene Halvorsen fra Ås var på plass klokken 11. Da trakk hun lapp nummer 30. Hun håpet å bli ferdig før klokken 17.

– Jeg har valgt ordet «Forever» som jeg skal ha på innsiden av armen. Da jeg så på de motivene som var tilgjengelige, la jeg merke til den med én gang. Den får meg til å tenke på datteren min, sier Helene.

Også hun synes det er et flott tiltak å gi penger til Barnekreftforeningen på denne måten.

– Fint å være med på

Sara Brodin har holdt på i tre timer når Østlandets Blad tar turen innom. Kun en liten matpause har hun hatt i løpet av de timene.

– Det blir en liten konkurranse på en måte for å rekke alle kundene. Men det er bare stas å få være med på slike dager. Selvsagt blir jeg sliten, men jeg føler virkelig at jeg har bidratt.

Elin Bekkhus har valgt å tilbringe lørdagen på Stay True Tattoo som frivillig. Det er hun som holder orden på listen over alle som vil ha en tatovering.

 

– Det var lang kø her da jeg kom klokken ti. Nå har vi 41 på listen, og noen på venteliste. Målet er å være ferdig med alle sammen før klokken seks. Med tre tatovører i gang, tror jeg vi klarer det, sier hun.

Hvor mye penger dagen innbringer er ikke klart før til uken.