Ber innbyggerne være obs på folk som prøver å lure seg inn ved å si at de er fra kommunen

Etter et tyveritilfelle i Kolbotn-området denne uken går Nordre Follo kommune ut med en advarsel.

DEL

NORDRE FOLLO: Etter et tyveritilfelle i Kolbotn-området har Nordre Follo gått ut med en advarsel til innbyggerne på sine nettsider, i samråd med politiet. Noen skal ha kommet seg inn i et boligkompleks gjennom å utgi seg for å være fra Nordre Follo kommune, og fortelle at de var ute med informasjon om nye tjenester i den nye kommunen.

LES OGSÅ: Vil ha innbyggernes hjelp til å bygge ut det digitale turkartet for Nordre Follo: – Jeg tror man kan sitte hjemme og dra på tur bare ved å bruke kartet

– Vi ønsker derfor etter samråd med politiet å opplyse om at vi ikke har noen dør til dør informasjonskampanje i forbindelse med den nye kommunen. All informasjon foregår på nett, kommer i postkassen, eller står i avisene.

Kommer ikke uanmeldt

I meldingen står det at ansatte fra kommunen ikke kommer uanmeldt uten at man har fått beskjed i forkant eller har avtale om for eksempel hjemmetjeneste.

– Ansatte fra hjemmetjenesten bærer ID-kort, og har adgang til fellesoppganger. Er du usikker, så ikke slipp noen inn. Ta eventuelt kontakt med kommunen på tel 02 178.

LES MER OM SAKEN HER: kommunen

Artikkeltags