KARIHAUGEN: Nødetatene rykket i 12.10-tiden tirsdag ut til en trafikkulykke på E6 utgående ved Karihaugen.

– En bil ligger på taket, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Kim Vindsland bekrefter overfor Avisa Oslo at bilen har kjørt ned en skrent. Han viser til at det skal være videobilder av dette, samt vitnebeskrivelser.

På bilder fra Avisa Oslos reporter, ligger bilen på siden, etter den trolig har kjørt ned en høy skrent. AOs reporter anslår skrenten til å være rundt fire meter høy. Det er en vei overfor skrenten bilen trolig har kommet fra før den havnet på E6. Det er store materielle skader på bilen.

Politiet meldte først at føreren var ute av bilen med vondt i nakken. Klokken 12.34 opplyser politiet at dette var feil, og at føreren fortsatt var i bilen og nå blir frigjort av brannvesenet. Klokken 12.52 melder politiet at fører nå er frigjort fra bilen.

Rundt 12.45 sier operasjonsleder Vindsland til AO at personen fortsatt er inne i bilen, og at det jobbes med å frigjøre personen.

– Hun er bevisst og har nakkesmerter. Vi har ikke fått informasjon om at hun er livstruende skadet, sier Vindsland.

Kun en person involvert i ulykken. Politiet er på stedet og skal jobbe videre med å finne ut hva som har skjedd.

Klokken 12.52 melder politiet at fører av bilen er nå frigjort.

– Betegnes som lettere skadd, men kjøres til sykehus. Vi jobber fortsatt på stedet med å finne ut hva som har skjedd. Bilberging er på vei.

To felt er stengt

Det er «en del» trafikale utfordringer på stedet, med sakte trafikk i ett felt, forteller operasjonsleder Kim Vindsland.

Klokken 12.30 opplyser politiet at to felt er stengt på grunn av trafikkulykken:

– Alternativ rute via Rv. 163, Østre Aker vei mot Tangerud/Lørenskog. Alternativt kan Strømsveien mot Grorud via Alfaset benyttes, skriver de på Twitter.