Bilist kjørte utfor veien på Gamle Mossevei

En bil har havnet utenfor veien og ned i grøfra rett nord for Gamle Mossevei 81. Føreren av bilen kom seg ut av bilen. Se flere bilder fra hendelsen i bildekarusellen øverst i saken.

DEL

GAMLE MOSSEVEI: Det var cirka kvart over 10 tirsdag morgen at politiet i Ski fikk melding om en bilulykke på Gamle Mossevei.

Etter det politiet fikk av opplysninger, skal det dreie seg om en singelulykke. Bilen skal ha havnet på taket, var den første meldingen. Da ØB kom frem, kunne vi se at så ikke var tilfelle. Bilen hadde havnet utfor veien og ned i grøfta.

– Vi har allerede en patrulje på stedet og føreren av bilen skal være ute, fortalte operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen til Østlandets Blad på stedet.


Ikke flere

Etter det ØB erfarer var det ikke være flere personer i den aktuelle bilen. Føret var vått, men ikke glatt da hendelsen skjedde.

Politiet meldte litt senere at personen i bilen fremstod uskadd, men at fører ble kjørt til legevakten for undersøkelse. Politiet jobbet fremdeles på stedt klokken 10.43.

Klokken 10.50 var redningsmannskaper på plass for å dra opp igjen bilen av grøfta. Politiet meldte rett før klokken 11.30 at veien var åpnet igjen for trafikk, og at saken var avsluttet.


Artikkeltags