Gå til sidens hovedinnhold

Birgitte Damberg og Ski Storband spiller opp

Hold av lørdag 31. oktober kl. 14.00. Da blir det storslått konsert i Ski.

SKI: Birgitte Damberg Trio bør være et kjent navn blant mange musikkinteresserte i Ski og Nordre Follo. Trioen har spilt på Rådhusteatret i Ski flere ganger, og Birgitte og bassist (og husbond) Åsmund Reistad er begge bosatt på Skotbu. Flere av Birgittes sanger er nå arrangert for et større lydbilde av Åsmund Reistad, og dette åpner for nye lytteopplevelser og tar publikum med på en ny reise inn i Birgittes musikalske univers.

Birgitte Damberg har tidligere – i 2017 – samarbeidet med Ski Storband, om en julekonsert med tradisjonelle amerikanske julesanger. Dette samarbeidet ga mersmak, og resultatet får vi nå høre i Rådhusteatret lørdag 31. oktober kl. 14:00.

To plateutgivelser

Birgitte Damberg Trio har 2 plateutgivelser og mange konserter på samvittigheten. De har nå vært aktive med singelutgivelser annen hver måned siden januar 2019. Videoen til singelen Vintervals ble nominert til filmpris i klassen beste musikkvideo under en festival i Kroatia sommeren 2019. I sommer slapp de en ny låt, Reisen. Både Reisen og Vintervals er blant sangene som blir å høre i storbanddrakt!

Ski Storband og Birgitte Damberg Trio kommer både til å spille sammen og ha hver sine avdelinger. Konserten blir i storsalen i Rådhusteatret, hvor publikum blir plassert i forsvarlig smittevernavstand til hverandre.

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder - Biørn Barlo. Biørn er nærmest vokst opp med Ski Storband. Han satt selv i sakserekka i bandets tidligste år. Biørn Barlo har musikkutdannelse fra Universitetet i Oslo og mange års musikalsk praksis innen de fleste musikksjangre. Ikke minst er Biørn en av Norges beste jazzutøvere på sitt hovedinstrument, tenorsaksofon, noe han blant annet har dokumentert på plate med bl.a. Oslo Groove Company og Sandvika storband. Biørn overtok

Smittevernhensyn

På grunn av smittevernhensyn blir konserten på ett langt sett på 75 minutter, og i caféen er det begrenset salg fra ca. kl. 13:00. Konserten blir inne i Rådhusteatrets sal, og publikum vil bli plassert i salen etter gjeldende regler for smittevern.

Konserten starter kl. 14:00 (dørene åpner ca. 13:40) Billetter kr. 200,-. De fås forhåndskjøpt via Rådhusteatrets nettsider og i døren fra kl. 13:00

Kommentarer til denne saken