Gå til sidens hovedinnhold

Bli med Kolbotn Sykkelklubb til Vangen

Artikkelen er over 2 år gammel

Sett av søndag 22. september og få med hele familien på tur! KSK arrangerer terrengsykkeltur til Vangen.


KOLBOTN: – Vi ønsker å vise hvor morsomt terrengsykling er» sier Roar Furuhaug fra KSK, Kolbotn Sykkelklubb. Sykkelklubben samarbeider derfor med Vangen skistue om et opplegg søndag 22. september.

Alle som kan sykle oppfordres til å bli med, og det legges opp til at alle ferdighetsnivåer kan delta. Opplegget på Vangen starter kl. 12.00. Der vil det bl.a. bli servert pølse, brus og kanelbollen som Vangen er så kjent for.

Tre alternativer

Roar Furuhaug forteller at det kommer til å være tre ulike turalternativ til Vangen. Det aller enkleste er å parkere på Bysetermosan og komme seg inn til Vangen i eget tempo.

De som ønsker å utfordre ferdighetene sine litt mer, kan møte på parkeringsplassen til Sandbakken kl. 10.30, der de blir møtt av en representant fra KSK. Da kan de bli med på en kupert løype som er en blanding av grusvei og sti. Stipartiet er overkommelig for de fleste som har syklet litt terreng fra før.

De som har lyst på en lang tur og vil prøve seg på skikkelig teknisk stisykling, kan stille opp på parkeringsplassen ved klubbhuset på Sofiemyr kl. 9.00. Derfra vil de bli guidet av KSK’ere på teknisk sti over Taraldrudåsen. Turen til Vangen er lang, så deltagerne som blir med på denne turen, bør ha syklet en del terrengsykling fra før.

– Det legges opp til trivelig prate-tempo, og ingen skal trenge å være redde for å bli frasyklet og forlatt» forteller Roar Furuhaug som håper på stort oppmøte av trivelige folk i alle aldre.

Terrengløype

På Vangen blir det lagt opp til en kort terrengløype der de som ikke har prøvd terrengsykling tidlige, kan få lov til å prøve seg. KSK har invitert med Sørensen Sykler som også stiller opp på Vangen.

– Vi sykler også tilbake til Sandbakken og Kolbotn, men vi velger en kortere rute til Kolbotn, sier han.

KSK ønsker seg flere terrengsyklister i klubben, og de sponser dermed en god del av prisen for pølse, brus og kanelbolle for dem som melder seg på på forhånd. Dette gjøres ved å vippse kr 50,- per deltager til #18599 Kolbotn Sykkelklubb. NB: Det er viktig å skrive navn på deltagerne!

Frist for å melde seg på er mandag 16. september kl. 20.00. Det går selvsagt an å bli med på turen og komme til Vangen uten å ha meldt seg på på forhånd, men da må det betales full pris for serveringen på Vangen – og det er ikke sikkert at det er flere kanelboller igjen ;-)

– Vi sykler i all slags vær, men arrangementet avlyses pga. sikkerhet dersom det blir lyn og torden. Deltageravgiften refunderes da ikke pga. innkjøp etc. som må gjøres til arrangementet., avslutter han.

Kommentarer til denne saken