SKI: Liker du å synge, da liker du kanskje også å synge julesangene våre? For niende gang inviteres du til julesangkveld for å synge kjente og kanskje noen mindre kjente julesanger.

I fjor var vi nødt til å avlyse arrangementet pga av covid 19.

Nå flytter vi det til Ski nye kirke av smittevernhensyn og begrenser antall deltakere til 200. Du får høre historiene om hvordan de enkelte julesangene er blitt til.

Vet du f.eks. at «Det lyser i stille grender» ble skrevet en sommerdag i 1931 eller «En stjerne skinner i natt» en 17. mai?

Gode tilbakemeldinger

Gjennom årene har vi fått mange gode tilbakemeldinger fra mennesker som setter stor pris på denne kvelden, sier initiativtakerne. Her får alle anledning til ikke bare lytte, men selv være koret som synger.

Sokneprest Sarah Olsson Haugstad vil holde en kort refleksjon om julen. Vi håper mange sangglade mennesker vil fylle kirken.

Mens mørket senker seg ute, kan vi sammen i varmen og lyset inne i kirken glede oss over den sangskatten vi har i julesangene. Kanskje nettopp i år, kan kvelden gi oss en god opplevelse og mulighet til refleksjon i et vakkert kirkerom.

Vi ønsker hjertelig velkommen. Arrangementet er 4. søndag i advent kl 18.00.