Bli med og syng julesanger

Av
DEL

SKI: Liker du å synge, da liker du kanskje også å synge julesangene våre? For åttende gang inviteres du til Ski middelalderkirke søndag 22. desember kl 18.00 for å synge kjente og kanskje noen mindre kjente julesanger.

Da får du også høre historiene om hvordan de enkelte julesangene er blitt til. Vet du f.eks. at «Det lyser i stille grender» ble skrevet en sommerdag i 1931?


Besøk kirken

Det er en fin anledning til å besøke middelalderkirken vår som i generasjoner har gitt Skis innbyggere opplevelser i sorg og glede.

- Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra mennesker som setter stor pris på denne kvelden , sier Kari og Andreas Pihl, initiativtakerne til sangkvelden.

Her får alle anledning til ikke bare lytte, men selv være koret som synger. Sokneprest Johannes Ulstein vil holde en kort refleksjon om julen.

- Vi håper mange sangglade mennesker også i år vil fylle kirken. Mens mørket senker seg, kan vi sammen i varmen og lyset inne i kirken glede oss over den sangskatten vi har i julesangene. Vi ønsker hjertelig velkommen, sier Kari og Andreas Pihl.

Artikkeltags