Gå til sidens hovedinnhold

Fotballgutta arrangerer terrengløp

Artikkelen er over 2 år gammel

Juniorlaget og G16-laget til Langhus IL Fotball har funnet en ny måte å samle inn penger til treningsleiren i Spania på; terrengløp.

BØLERÅSEN: Søndag 6. mai går det første terrengløpet i Bøleråsen av stabelen for første gang.

– Ski har Skimila. Hvorfor kan ikke Langhus ha sitt eget løp? spør Erik Holm i Langhus IL Fotball.

Sammen med fotballspillerne på G16-laget og juniorlaget skal han arrangere et turløp for barn, unge, voksne eller eldre. Her kan alle være med.

– Vi vil bruke turstien rundt Bøleråsen som nå er oppgradert. Start og mål vil være i idrettsparken på Langhus, mens selve løpet går rundt Bøleråsen. Her vil man bli utfordret på bratte motbakker og lange nedoverbakker, sier Holm.

Han håper mange vil støtte opp om arrangementet. Spesielt fordi det er første gang et terrengløp blir arrangert rundt Bøleråsen, og også fordi det går til det lokale idrettslivet.

– En slik treningsleir er veldig sosial, og i den alderen disse spillerne er i, er det viktig å ha en gulrot å friste med, sier Holm.

Påmelding

Det er opprettet en Facebook-side som heter "Terrengløpet Bøleråsen Rundt 2018". Der kan man melde seg på. Løypa er på rundt fem kilometer, og den også løpes to ganger for dem som vil.

– Vi har også en barneløype på 400 meter inne i idrettsparken, forteller Holm.

Alle som deltar vil få premie, og fristen for å melde seg på via Facebook er 4. mai. Da koster det 50 kroner i startavgift. Det er også familierabatter.

– Det vil være mulig å melde seg på helt frem til en time før start, men da koster det litt mer. Målet er å få inn litt ekstra penger til guttene som skal reise på treningsleir til Spania, forklarer Holm og oppfordrer alle som har mulighet til å delta.

Kommentarer til denne saken