Gå til sidens hovedinnhold

Området i Ytre Enebakk legges ut for salg

Artikkelen er over 9 år gammel

YTRE ENEBAKK: Etter vedtaket om å flytte administrasjonen til Danmark, er det klart at Jehovas vitner flytter fra Ytre Enebakk.

Jehovas vitner har besluttet at administrasjonskontoret for Norden skal ligge i Danmark. Dette får konsekvenser for driften av anlegget i Gaupenveien i Ytre Enebakk.

Selger

– Etter nøye overveielser har vi funnet ut at det beste for oss er å selge ut det har her i Ytre Enebakk. Området blir veldig stort i forhold til det antallet som blir igjen. Vi kommer til å avertere området i Ytre Enebakk til salgs om få dager, sier Tom Frisvold informasjonsansvarlig i Jehovas vitner.

Frisvold legger til at det er litt tidlig å si hvor de kommer til å flytte. Men en av mulighetene som vurderes er å legge virksomheten i forbindelse med stevnekontoret på Bjørnerud.

Les flere nyheter her!

20–30

På papiret er det 114 ansatte ved kontoret til Jehovas vitner.

– Men det er ikke reelt tall på hvor mange som er her. For rundt halvparten av disse er distriktsrepresentantene våre, som omtrent ikke er innom kontorene. Vi vil vel bli mellom 20 og 30 ansatte i de nye kontorene, sier Frisvold.

Fremover må en altså ringe til Danmark hvis en skal i kontakt med Jehovas vitner, og ikke til Ytre Enebakk som i dag.

– Hvordan ser dere på mulighetene til å få solgt området i Gaupenveien i disse tider?

– Virker som om det går bra i Norge, selv om resten av Europa sliter. Så jeg tror ikke at tidspunktet er noen bedre eller verre enn andre når det gjelder å selge.

Leilighetskompleks

– Hva slags fremtidig bruk av området kan du tenke deg?

– Idag er jo halve bygget leiligheter som brukes av våre ansatte. Så jeg kan tenke meg at dette kan bli et leilighetskompleks, eventuelt seniorboliger, sier Tom Frisvold informasjonsansvarlig i Jehovas vitner.

50 mål

Området som planlegges solgt er totalt på rundt 50 mål med en rekke bygninger.

Si din mening i kommentarfeltet under!