ROSENHOLM/OSLO: I første kvartal 2019 ønsker Obos at 120 nye boliger skal stå innflyttingsklare på nedre Toppåsen/Rosenholm, skriver Nordstrands Blad.

I november/desember startet salget av leilighetene  i første byggetrinn, disse boligene ligger innerst i Liakollveien. Og til tross for at det er to år til boligprosjektet er i havn går leilighetene unna som varmt hvetebrød.

– Dette er en salgssuksess. Her har vi solgt godt over halvparten av boligene, og de har gått fort unna. Salget startet så sent som i november,  som normalt ikke er den beste tiden for salg av bolig, sier prosjektselger i Obos, Hanne Larsen.

Hun tror ikke man bør vente for lenge om man ønsker å sikre seg en leilighet her.

LES OGSÅ: Er du interessert i faste leieinntekter og muligheter til selv å stå for fastfoodsalg? Da er kanskje dette noe for deg

Ønsker byggestart til våren

Larsen forteller at de fortsatt jobber med planer og tegninger for boligene som skal komme på nedsiden av veien. Dato for byggestart er derfor ikke fastsatt ennå, men de håper og planlegger for byggestart i løpet av denne våren.

Overtakelse blir etter planen første kvartal 2019.

– Vi vil bestemme byggestart så snart som mulig, opplyser Hanne Larsen.

LES OGSÅ:

Mange lokale kjøpere

Kommunikasjonsdirektør i Obos, Åge Pettersen, forteller at flere av de som allerede har sikret seg en leilighet i Rosenholm borettslag er folk som bor i en enebolig i området.

– Det tyder på at folk trives her. Salget har gått veldig bra, så det er tydeligvis et udekket behov for leiligheter i området som vi er med på dekke. Det synes vi er veldig spennende, sier Pettersen.

Han legger til at det nye borettslaget i Liakollveien ligger veldig fint til.

– Det er ikke langt fra marka, og heller ikke veldig langt fra sjøen. De som bor i nærområdet kjenner selvsagt til dette, og det er sikkert derfor det er såpass mange lokale som kjøper, sier Pettersen.

LES OGSÅ: