SKI: Tirsdag kveld hadde Lillegul-eier Richard Andersen fra Ski, nå bosatt i Kråkstad, filmselskapet og Odeon Ski invitert motormiljøet til lukket forhåndsvisning av Børning 3.

Ida spiller datteren til Roy Gundersen, hovedrolleinnehaver Anders Baasmo.

– Sammen med dere skal jeg se filmen for første gang i kveld. Jeg er driiitspent, røpet Ida Husøy.

LES OGSÅ: Anders Baasmo Christiansen om Follo-filmen Børning 3: – Dette er et friminutt for en skuespiller å være med på


– Den største nyheten i mitt liv

Hun var 13 år da den første filmen ble spilt inn. Fryktelig mange andre jenter hadde også lyst på rollen.

– Da jeg fikk den beskjeden, var det den største nyheten i mitt liv. Jeg husker at jeg travet ute i rosa crocs. Jeg var så glad da jeg fikk den beskjeden av Hallvard (regissør Bræin) at jeg klemte en ku som sto der! Det var et stort øyeblikk, sa Ida Husøy.

Hun røpet også at hun bor ganske landlig til i Heidal, siden det går kuer løs i skogen nær hjemmet ...

Hun var 13, 16 og sist 19 år under innspillingen av de tre Børning-filmene.

LES OGSÅ: Full rulle på korona drive in-kino i Børning-byen Kråkstad

Vinn en snikpremière

Børning 3 har premiere onsdag 14. oktober. Denne gangen skal kinoen i Ski ha stor lansering og premièrefest med skuespillere på besøk. Altså ikke noe Colosseum denne gangen. Åsenveien blir sperret av, og det blir lagt opp til stor liv og røre.

I den anledning har ØB og Odeon Ski et samarbeid. Vi har en stor konkurranse på Instagram hvor du kan vinne billetter til en egen forestilling dagen før, tirsdag 13. oktober.

Mye av alle de tre Børning-filmene er spilt inn i Follo, og det går også frem av konkurransen.

LES OGSÅ: Lillegul-eier Richard (50) fra Ski: – Jeg hadde aldri drømt om at Børning-filmene skulle bli en så stor suksess