DVD- og Blu-ray-lansering som lukter svidd

Regissør Hallvard Bræin koste seg på lanseringsfest i Nygårdskrysset i november 2014.

Artikkelen er over 3 år gammel

Likte du Børning 2 også? Da må du gjøre deg klar for motorfest.

DEL

NORDBY: Børning 2 On Ice ble som ventet en stor publikumssuksess, akkurat som den første filmen.

Mandag 6. februar klokken 16.00-20.00 er det lansering av filmen på DVD og Blu-ray. Akkurat som ved den første filmen foregår det på Pony Parts i Nygårdskrysset.

Publikumsoppslutningen var utmerket på et tilsvarende arrangement i november 2014. Nå er det en ny anledning til å sikre seg den nye norske roadmovien til hjemmebruk og snurre film med Otto Jespersen, Sven Nordin, Henrik Mestad, Jenny Skavlan, Mikkel Gaup og alle de andre.

Autografer og giveaways

Regissør Hallvard Bræin skriver autografer og Mustangen Lillegul er naturligvis på plass. Det blir kule giveaways og masse Lillegul-effekter. Både regissøren og bilens eier Richard Bugge Andersen har snakketøyet i orden, så det vanker naturligvis noen gode historier fra innspillingen av filmen.

Det blir premie til kuleste bil som kommer. Mye av rollefiguren til hovedrolleinnehaver Anders Baasmo Christiansen er basert på Richard Bugge Andersen fra Ski, som eier Lillegul og til vanlig er å finne på Pony Parts. Der finner du masse stæsj for den som liker amerikanske biler.

I videovinduet ser du et klipp fra DVD-lanseringen i 2014. En ekstatisk regissør forsvinner i røykhavet når Lillegul børner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken