Gå til sidens hovedinnhold

Braksuksess for +Alt-abonnement – «alle» vil abonnere på og ha tilgang til over 70 aviser: – For mange er dette en perfekt løsning

Det har aldri vært så lønnsomt å abonnere på Østlandets Blad, og mange ser nytten av det såkalte «Spotify»-abonnementet +Alt, som gir deg tilgang til over 70 andre aviser på ditt ØB-abonnement:

NORDRE FOLLO: En periode nå har Østlandets Blad og søsteravisene våre tilbydt et såkalt +Alt-abonnement som et alternativ til det vanlige, digitalt ØB-abonnementet. Det har tatt av i ØB, men også de andre avisene i Amedia-konsernet opplever stor interesse for det nye abonnementet, som gir deg tilgang til aviser fra sør til nord for en rimelig penge.

Ansvarlig redaktør i Østlandets Blad, Martin Gray, er glad for mottagelsen blant abonnentene på det nye abonnementet.

Klikk her for å tegne et +Alt-abonnement

– For mange er dette en perfekt løsning: De har kanskje hytte eller svigermor et annet sted i landet, eller er opptatt av hva som skjer der de vokste opp. For de mest sportsinteresserte er det alltid gøy å se hva andre aviser skriver om laget "ditt" etter en kamp. Amedia har aviser i nesten hver krok av Norge, og ved større hendelser vil man så godt som alltid ha tilgang til en tett og nær dekning av det som skjer.Jeg tror mange opplever at den ekstra kostnaden for +Alt er svært liten når man ser hva man får igjen for det, sier Gray.

Å abonnere på Østlandets Blad koster bare 209 kroner i måneden, men for 40 kroner ekstra, får du altså tilgang til hele +Alt-pakka. Du kan lese mer om dette ved å følge denne lenken

Samlet Norge

Amedia har med sitt +Alt-abonnement samlet Norge til ett avisrike. På seks måneder har over 100.000 avislesere tegnet et abonnement som gir dem tilgang til et avisunivers bestående av mer enn 70 lokalaviser og en riksavis.

– Det nye tilbudet vårt er et unikt konsept. Responsen er overveldende. På få måneder har +Alt etablert seg med flere abonnenter enn Norges tredje største avis. Og vi er fortsatt bare i oppstartsfasen, sier Ole Werring, produktsjef og redaktør for +Alt i Amedia.

+Alt er navnet på den tredje og mest omfattende abonnementsformen som Amedias lokalaviser tilbyr sine kunder. De to andre formene er henholdsvis et komplettabonnement som gir kunden levering av papiravisen samt full digital tilgang til alt innhold fra den enkelte lokalavis, og et digitalabonnement som ikke inkluderer papiravisen. 47 prosent av abonnentene får i dag levert papiravisen, mens 53 prosent av abonnentene er heldigitale. Både komplettabonnenter og digitalabonnenter kan i tillegg bestille +Alt-tilgang, som gjør at de kan lese alt innholdet i alle lokalavisene til Amedia digitalt.

– Ingen andre enn Amedias lokalaviser kan tilby noe tilsvarende. Denne abonnementsformen dekker et behov hos norske avislesere for å lese nyheter fra andre områder av landet enn der de selv bor og deres lokalavis kommer ut. Abonnenten eller en i deres husstand ønsker også tilgang til informasjon fra stedet de kommer fra, der deres familie og slekt bor eller der de har hytte. Når 15 prosent av kundene på et halvt år har bestilt +Alt, viser det med tyngde at produktet er attraktivt og treffer et behov i markedet, sier Nedregotten.

Klikk her for å tegne et +Alt-abonnement

Nyheter fra 239 norske kommuner

Amedia jobber nå med å gjøre produktet mer kjent både blant etablerte og nye abonnenter. Med +alt er avis-Norge for første gang samlet til ett avisrike i ett abonnement.

Amedias lokalaviser er til stede i og dekker 239 norske kommuner, der 4,3 millioner eller 81 prosent av befolkningen bor. Innholdet som produseres av mer enn 900 lokalavisjournalister over hele landet, innebærer at +alt-abonnementet er fra hele Norge til hele Norge. Med rundt 2.000 artikler hver dag som det er mulig å få tilgang til med ett abonnement, leverer den enkelte lokalavis gjennom sitt unike universalabonnement et vesentlig større mangfold av journalistikk og andre innholdstjenester enn noe annen lokalavis, regionavis, riksavis eller rikskringkaster kan tilby i markedet.

Kommentarer til denne saken