- Uverdige forhold for bussjåførene

UVERDIG: Tonje Brenna i Akershus Ap mener sanitærfoholdene for bussjåførene i vårt område er uverdige. Nå vil hun ta opp saken med fylkesordføreren.

UVERDIG: Tonje Brenna i Akershus Ap mener sanitærfoholdene for bussjåførene i vårt område er uverdige. Nå vil hun ta opp saken med fylkesordføreren. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevI en reportasje på NRK 19. mars vises det frem uverdige sanitærforhold for bussjåførene i Ruter. Bussjåførene deler et skittent campingtoalett uten innlagt vann. I reportasjen meldes det også om elendige sanitærforhold for bussjåfører andre steder i landet.

Det er vanlige med skitne toalett, manglende vann og såpe og noen steder ingen sanitære forhold.

Arbeiderpartiet finner slike sanitærforhold for bussjåfører totalt uakseptable. Vi tar derfor opp saken til førstkommende fylkestingsmøte og krever at fylkesordføreren griper inn i saken.

Vi trenger å få vite hvordan situasjonen er og få ryddet opp i det så raskt som mulig. Ruter må sørge for at bussjåførene får gå på do i arbeidstiden.

Det er et politisk ansvar å sørge for at mennesker som jobber i de tjeneste vi betaler for, har skikkelige arbeidsforhold. Vi ville aldri tillatt at for eksempel lærere hadde så dårlig forhold på jobb.

Da skal vi heller ikke akseptere det for våre sjåfører.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags