Cirkus Arnardo skal vise muskler i Ås

Kraftkar: Dennis Ilchenko tar et krafttak i manesjen på Lillebrand. FOTO: Piet-Hein Out/cirkus arnardo

Kraftkar: Dennis Ilchenko tar et krafttak i manesjen på Lillebrand. FOTO: Piet-Hein Out/cirkus arnardo

Artikkelen er over 2 år gammel

En topptrimmet muskelmann står på plakaten når Cirkus Arnardo besøker Ås mandag kveld.

DEL

ÅS: Den sterke mannen heter Dennis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show.

Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt.

– Dette er nok noe som nordmenn ikke har sett tidligere. Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv heller, sier cirkusdirektør Arild Arnardo før besøket på Lillebrand grusbane.

Av mye annet får du også oppleve en cosplayartist og slangemenneske som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse. Eller hva med dødshjul i ti meters høyde eller en stor flokk siberian husky og samojedhunder som stormer inn i manesjen i ekspressfart?

LES OGSÅ (+): Christer er tilbake som stjerne hos Cirkus Arnardo

Skyter piler med foten

Den nye forestillingen byr på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen følgere på Instagram.

Det samme gjelder Kenya Boys. Her er det fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk i skjønn forening fra Afrikas hjerte.

En stor flokk Siberian husky og samojedhunder stormer inn i manesjen i ekspressfart, mens Clown André besøker Norge for første gang med rød nese og nye humørfylte idéer.

Noe for hestefrelste

De hestefrelste får møte vakre pinto-ponnier i frihetsdressur fremført av hestepedagog Yvonne Lübben.

Se og lær når Diana Boiachin blåser fargerike såpebobler i mega-format, og hold pusten når Duo Costache kjører dødshjul i 10 meters høyde.

Alt er med. Som temposjonglør, illusjonister og dristig «flyakrobatikk» i ringtrapez.

Dette og mer til i årets utgave av Cirkus Arnardo, som har langt flere dimensjoner enn det som lar seg gjenskape på en glatt skjerm. Selv med en fantasillion pixler for hånden.

Cirkustradisjonen er 250 år i år

I 2018 er det forresten 250 år siden det moderne cirkuset ble født, i England, i 1768. Dette blir markert over hele Europa.

- For dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig muskler i år, sier sirkusdirektør Arild Arnardo i årets pressemelding.

Cirkus Arnardo spiller på Lillebrand i ås mandag 9. april. Du har også muligheten på Folkvangbanen i Drøbak tirsdag 10. eller grusbanen i Vestby onsdag 11. april, alle tre forestillingene er klokken 18.00.

Artikkeltags