Danseklubben Move On tråkket til med stort nyttårsshow

Av

Fredag var det stor nyttårsforestilling med danserne i Move On på Rådhusteatret. Bla deg gjennom bildene fra showet over.

DEL

SKI: Danseklubben Move On med Silje Sogn Stave i spissen gjør det igjen i det DK Move On fredag viste frem sin årlige nyttårsforestilling til full jubel og trampeklapp fra salen.

Engasjert publikum

Fredag stod ikke mindre enn 150 dansere på scenen i Ski Rådhusteater og gjennomførte 3 forestillinger for fullsatt sal. 22 fantastiske nummer fordelt på 2 akter, dans på høyt nivå underholdt et meget engasjert publikum i to og en halv time. Move On har jobbet knallhardt for å sette sammen et rått show med fengende toner og koreografier som virkelig tok pusten fra de fleste. 150 dansere i alderen 6 til 20 år var representert på scenen og danset til toner fra musikalen Annie, High School Musical, Fame, Mathilda og Mary Poppins samt til kjente sanger fra Star Wars, Super Mario, Askepott, Toy Story og Aladdin. Silje Sogn Stave og Kia Brodin har sammen med hele trenerteamet virkelig vist beundringsverdig dans og hvilket mangfold som finnes i klubben. Flere av kveldens nummer hadde fokus på inkludering og det og kunne være den man er og ha tro på seg selv.

Freestyle, Jazz, moderne, performing arts, akrobatikk, hip hop og ballett var noen av dansestilene publikum fikk oppleve, så her finnes dans for alle.

MANGE DANSERE: Ikke mindre enn 150 dansere deltok i showet.

MANGE DANSERE: Ikke mindre enn 150 dansere deltok i showet. Foto:

Priser

Leder, Silje, som selv stod på scenen og ledet publikum gjennom det forrykende showet benyttet også kvelden til å dele ut "Dansernes pris". Prisen ble tildelt Nathalie Sand Larsen fordi hun har vært en god rollemodell for de andre danserne, hun har stilt opp, inkludert og heiet frem alle uansett nivå. Nathalies mor, Camilla, fikk pris for årets Ildsjel.

Blomster og flotte ord ble også delt ut til noen av klubbens trenere og toppdansere som i 2019 tok med seg hele 27 medaljer fra både nasjonale og internasjonale mesterskap i ulike grener som Slow, Disco og freestyle.

150 store smil avsluttet kvelden med "Bli med dansen" til alles store glede da alle som ville kunne delta.

Det gledes allerede til neste års forestilling, dette gav mersmak for både liten og stor.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken