Boligpolitikk i Nordre Follo

Bjørn A Kløvstad - Nordre Follo Høyre

Bjørn A Kløvstad - Nordre Follo Høyre Foto:

Av
DEL

LeserbrevI ØB 19. august gir listekandidat for Nordre Follo Arbeiderparti, Kjell-Arne Ekeberg, uttrykk for sterk bekymring for boligprisene i Nordre Follo. Han er spesielt bekymret for de med dårlig råd.

I sitt innlegg drar han den historiske linjen tilbake til 60-tallet hvor det påstås at kommunen – i dette tilfellet Ski – sto for en betydelig bygging og omsetning av boliger. I sin beskrivelse er han innom økonomikrakket i 1989/90. Lovendring i 1994 som åpnet for å omdanne borettslag til sameier. Han avslutter med å hevde at Kåre Willoch tømte den boligpolitiske verktøykassen under høyrebølgen på 80-tallet.

Å fremme en påstand om prisutviklingen i boligmarkedet gjennom 60 år ved å peke på 2 konkrete hendelser, og en svært enkel analyse, må nødvendigvis falle på sin egen urimelighet.

Innlegget til Ekeberg inneholder ingen konkrete forslag til hvordan flere skal kunne realisere en boligdrøm. Han kommer kun med noen drømmer. Drømmer som vi alle kan være enige i.

Vi i Høyre har derimot helt klare og konkrete forslag til hvordan vi skal kunne gi flest mulig, som har en boligdrøm, en mulighet til å realisere drømmen.

  • - Nordre Follo Kommune må bruke de offentlige hjelpemidler som er tilgjengelig, som startlån og tilskudd via Husbanken
  • - Nordre Follo Kommune må oppfordre utbyggere om å tilby «bo- start»-løsninger.
  • - Nordre Follo Kommune må legge til rette for bruk av «leie til eie» - løsninger


Dette er helt konkrete tiltak som vil hjelpe utsatte grupper til å kunne realisere sin boligdrøm. Derfor vil en stemme til Høyre være en stemme til et parti som ønsker konkrete, tydelig og enkle tiltak, som vil gi en god sosial boligutvikling. Vi har også drømmer, men vi er helt overbevist om at skal drømmer realiseres, må det konkrete tiltak til. Uten konkrete tiltak, vil drømmer forbli drømmer.

Stem Høyre så bidrar du med å realisere drømmer. Godt valg.

Bjørn A Kløvstad, Kommunestyrekandidat Nordre Follo Høyre, Kolbotn

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags