Bruk munnbind når en skal på butikken, for der er meteren kort - og ikke spar på «spriten»

Varmtvannsbasseng

Varmtvannsbasseng Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå som mange som av helsemessige grunner hadde trening hver uke, men nå er alt stengt og det er jeg enig i for det ligger i forbindelse med sykehjem. Jeg syns de stengte for sent.

Men nå må det jobbes med slik at kommunen kommer med et tilbud til alle de som har behov for det. Det finnes varmtvannsbasseng utenfor kommunen og der må kommunen gjøre alt de kan for at de som har behov får det de trenger, men Nordre Follo skal ha dekket alle merutgifter på grunn av covid-19.

De skal rett og slett sende regningen direkte til «Erna» slik at det ikke skal berøre kommunen noe for de skal jo dekke ekstra utgifter eller er det bare bløff.

Når det gjelder munnbind så er det på tide at det er kommet til kommunen, for vi har et smitteldorado som vi har nær oss. Jeg vil oppfordre de som kan, bruk munnbind når en skal på butikken for der er meteren kort og ikke spar på «spriten» på hendene og på toppen av det hele vask hendene godt når du kommer hjem og har du klokke på deg så gi den en vask og husk alt du tar på kan være smittet. Vi må regne med at dette kommer vi til å ha blant oss lenge.

Jeg har selv tatt koronatest og jeg selv tar de forholdsregler som jeg kan, men en ting som forundrer meg at flere lar være og ta litt sprit på hendene når de går inn i butikken. Jeg for mitt vedkommende tar det også når jeg forlater butikken. Husk hygiene er viktig NÅ.

Einar Knutsen, Oppegård Arbeiderlag, veteran

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken