I Norge bør vi følge Camilla Hilles eksempel

FØLG HENNE: Partikollega Ketil Larsen mener flere bør gjøre som Camilla Hille (V).

FØLG HENNE: Partikollega Ketil Larsen mener flere bør gjøre som Camilla Hille (V).

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjikane og ensretting hører ikke hjemme i Norge, skriver Ketil Larsen i dette leserbrevet.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som medlem av Venstre i Oppegård er jeg glad for at Skis varaordfører, Camilla Edi Hille, topper Venstres liste ved kommunevalget i Nordre Follo neste år. Hun er en raus og samlende politiker for hele den nye storkommunen.

Camilla har i senere tid fått nasjonal oppmerksomhet om sitt framsnakk av politikere fra andre partier. Jeg synes også Camilla fortjener å bli framsnakket! Vi lever i en tid med mye hets mot offentlige personer på sosiale medier. I det liberale verdipartiet Venstre står vi opp for ytringsfriheten, men Camillas framsnakk viser også en annen liberal verdi: respekt og ansvar for hverandre! 

I et demokratisk samfunn er det ikke bare lov å være uenige og å ha meningsbrytninger; det er bra også! Men i en saklig debatt bør vi skille mellom sak og person. Sjikane og ensretting hører hjemme i totalitære regimer. I Norge bør vi isteden følge Camillas eksempel; og sette pris på engasjement og politisk mangfold!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken